Tvoj účet
Tvoj košík
Celkom 0 položiek
0,00 

Denim style pre malých aj veľkých

Chlapci a dievčatá, kto chce byť rovnako cool ako mamka a ocko?

Spomínate si na okamih, keď ste dostali svoje prvé džínsy a ako štýlovo ste sa cítili? Vyberte svojim ratolestiam  parádny štýlový outfit  z našich denimových  kúskov a zlaďte sa ako rodina.

Denim pristane každému a deťom obzvlášť!  Vďaka vysokému obsahu bavlny je tento nestarnúci materiál vhodný aj pre najmenších. Džínsovina sa výborne kombinuje a vydrží dlho, predlho. Preto sa denim stal jedným z najobľúbenejších a najčastejšie nosených štýlov naprieč generáciami. Jeho veľkou výhodou je, že sa dá nosiť po celý rok.

Denim štýl pre dievčatá

Na prechádzke v meste, pri mori alebo dokonca na narodeninovej oslave budú malé dievčatá žiariť v pohodlných džínsových šatách rôznych štýlov. Hitom tejto sezóny sú najmä romantické modely s volánmi, balónovými rukávmi a jemnými vzormi. Obľúbená značka MAYORAL nasleduje tento trend a na svoje šaty umiestnila presne tieto prvky.

Ženskú jemnosť dokonale podčiarkujú džínsové sukne LOSAN, ktoré môžete kombinovať v elegantnom štýle s blúzkou alebo voľne s tričkom s bláznivou potlačou podľa vkusu vašej princeznej.

Džínsy, džínsové šortky alebo legíny by rozhodne nemali chýbať v žiadnom detskom šatníku. Či už hľadáte džínsy s potlačou, svetlé alebo tmavé, alebo moderné roztrhané, v ponuke značky iDO zaručene nájdete jedny, dvoje alebo troje.

Denim štýl pre chlapcov

Vedeli ste, že dvojitý denim sa vracia ako živý módny trend? Nebojte sa kombinovať džínsové topy a nohavice a zaobstarajte svojmu chlapčekovi dobre padnúcu džínsovú bundu a džínsy. Dvojitý džínsový štýl určite zaujme v lete, napríklad v kombinácii džínsovej košele a farebných šortiek TUC TUC so zábavnou dovolenkovou potlačou.

A ani zimné oblečenie nemusí byť stále to isté. Naším tajným tipom sú obľúbené lackáče značky  MAYORAL. Oblečte pod nich vášmu prckovi sveter a  cool outfit je na svete! 

Mohlo by vás tiež zaujímať

Ako vytvoriť detský kapsulový šatník?

Kapsulový šatník už nie je len záležitosťou dospelých. Čoraz viac preniká aj do detskej módy. Ako si to predstaviť vo verzii pre najmenších?

Čítať viac

Čím viac retro, tým viac in!

Či už ste vyrastali v šesťdesiatych alebo deväťdesiatych rokoch, je načase oprášiť staré trendy. Ukážte svojim deťom, že štýl vašej mladosti frčí aj dnes, a kúpte im roztomilé retro oblečenie z nášho e-shopu.

Čítať viac

Detské oblečenie a doplnky na pláž

Že by si dnes nikto neobstaral slnečné okuliare bez UV filtra, to je jasné. Ale naše deti potrebujú ešte viac. Preto je tu naše detské oblečenie a doplnky na pláž.

Čítať viac

Prečo nakupovať u nás

Istota stabilnej firmy
Neustále sa hýbeme vpred
Prémiové značky

Našim cieľom je dopriať vám neobyčajný pocit z nakupovania, z tovaru, aj zo zákazníckeho servisu.

Doprava kuriérom
Rýchla expedícia
Profesionálne balenie