10.výročie BabyCEREMONY -20%
Zostáva: 2 dni 8 hod 6 min
Tvoj účet
Tvoj košík
Celkom 0 položiek
0,00 

Detské oblečenie a doplnky na pláž

Jeden filter vládne všetkým. UV filter…

Že by si dnes nikto neobstaral slnečné okuliare bez UV filtra, to je jasné. Ale naše deti – a tie malé a najmenšie predovšetkým – potrebujú ešte viac. Na pláž či na kúpalisko sa teda potrebujeme poriadne nachystať. 

Deti sú na prílišné slnečné žiarenie veľmi citlivé a preto ich chránime. A preto tu sú čiapočky s UV filtrom. No a tie slnečné okuliare samozrejme tiež… 

Náš výber letných čiapočiek si môžete prezrieť tu:

Letné čiapky pre chlapcov

Letné čiapky pre dievčatá

A bez plaviek to teda tiež nejde. Vyberajte slušivé, skvele strihané, rýchloschnúce a tiež farebne výrazné, nech máte stále prehľad, kde sa váš špuntík práve pohybuje! 

K vode sa tiež hodí detský batôžtek na pitie a nejaká tá dobrotka. Lepšia je totiž sladká mrkvička z domu ako nezdravé a predražené sušienky z kiosku. 

A keď k tomu všetkému zvolíte štýlové detské žabky, cesta k vode vám bude pekne rytmicky ubiehať: FLIP-FLOP FLIP-FLOP FLIP-FLOP FLIP-FLOP…

Vyberajte si z našej ponuky:

Sem kliknite pre chlapcov

A sem pre dievčatá

Mohlo by vás tiež zaujímať

Ako vytvoriť detský kapsulový šatník?

Kapsulový šatník už nie je len záležitosťou dospelých. Čoraz viac preniká aj do detskej módy. Ako si to predstaviť vo verzii pre najmenších?

Čítať viac

Denim style pre malých aj veľkých

Denim pristane každému a deťom obzvlášť!  Vďaka vysokému obsahu bavlny je tento nestarnúci materiál vhodný aj pre najmenších. Džínsovina sa výborne kombinuje a vydrží dlho, predlho. Preto sa denim stal jedným z najobľúbenejších a najčastejšie nosených štýlov naprieč generáciami. Jeho veľkou výhodou je, že sa dá nosiť po celý rok.

Čítať viac

Čím viac retro, tým viac in!

Či už ste vyrastali v šesťdesiatych alebo deväťdesiatych rokoch, je načase oprášiť staré trendy. Ukážte svojim deťom, že štýl vašej mladosti frčí aj dnes, a kúpte im roztomilé retro oblečenie z nášho e-shopu.

Čítať viac

Prečo nakupovať u nás

Istota stabilnej firmy
Neustále sa hýbeme vpred
Prémiové značky

Našim cieľom je dopriať vám neobyčajný pocit z nakupovania, z tovaru, aj zo zákazníckeho servisu.

Doprava kuriérom
Rýchla expedícia
Profesionálne balenie