Tvoj účet
Tvoj košík
Celkom 0 položiek
0,00 

Čím viac retro, tým viac in!

Či už ste vyrastali v šesťdesiatych alebo deväťdesiatych rokoch, je načase oprášiť staré trendy. V oblasti módy je čoraz náročnejšie prísť s niečím novým, a tak niet divu, že sa módne reťazce čoraz viac inšpirujú minulosťou. Ukážte svojim deťom, že štýl vašej mladosti frčí aj dnes, a kúpte im roztomilé retro oblečenie z nášho e-shopu.

Retro elegancia

Okrúhle sukne so zvýšeným pásom, mašličky a bodkované šaty. Toto je definícia elegantných 50. rokov, v ktorých sa každá žena chcela cítiť ako filmová hviezda. Doprajte tento pocit svojej malej slečne a urobte z nej dámu s nádhernými šatičkami a k tomu ladiacimi vlasovými doplnkami značky SIENA.

Elegancia 50. rokov sa preniesla aj do pánskej módy. V pánskom oblečení prevládali neutrálne farby sivej, hnedej, béžovej a tradičnou súčasťou odevu boli traky. Štýlová značka BOBOLI tiež stavila na obľúbený pruhovaný vzor z tohto obdobia.

Hippies

Široké nohavice, kvetinové vzory, splývavé šaty, maxi sukne, batikované a orientálne motívy. To všetko prinieslo éru hippies do sveta módy, ktorá je u detí veľmi obľúbená. Povedzte sami, kto nemá rád bláznivé farebné oblečenie? Pozrite si kvetinovú kolekciu BOBOLI alebo šaty MAYORAL pre kvetinové dievčatká.

Disco

Osemdesiate roky rozhodne nemôžeme  považovať za minimalistické roky. Disco vládlo svetu a spolu s ním aj trblietavé potlače, legíny a najmä neónové farby. Sú na čele tohtoročných módnych trendov a kto by nemal niečo fialové, modré alebo zelené, akoby nebol.

90. roky

Stavíme sa, že vo svojom šatníku z 90. rokov stále nájdete lacláče, legíny, džínsy a džínsovú bundu alebo šuštákovku. Spojte sa so svojimi deťmi a vyberte si jeden z týchto retro kúskov od značky ATUT a MAYORAL, ktoré určite zabodujú na skupinových fotografiách!

Našli ste v našom článku inšpiráciu? 

Zdieľajte ho s priateľmi a nezabudnite nás označiť na svojich fotografiách, keď budete na sociálnych sieťach prezentovať svoj rodinný retro štýl. 

Mohlo by vás tiež zaujímať

Ako vytvoriť detský kapsulový šatník?

Kapsulový šatník už nie je len záležitosťou dospelých. Čoraz viac preniká aj do detskej módy. Ako si to predstaviť vo verzii pre najmenších?

Čítať viac

Denim style pre malých aj veľkých

Denim pristane každému a deťom obzvlášť!  Vďaka vysokému obsahu bavlny je tento nestarnúci materiál vhodný aj pre najmenších. Džínsovina sa výborne kombinuje a vydrží dlho, predlho. Preto sa denim stal jedným z najobľúbenejších a najčastejšie nosených štýlov naprieč generáciami. Jeho veľkou výhodou je, že sa dá nosiť po celý rok.

Čítať viac

Detské oblečenie a doplnky na pláž

Že by si dnes nikto neobstaral slnečné okuliare bez UV filtra, to je jasné. Ale naše deti potrebujú ešte viac. Preto je tu naše detské oblečenie a doplnky na pláž.

Čítať viac

Prečo nakupovať u nás

Istota stabilnej firmy
Neustále sa hýbeme vpred
Prémiové značky

Našim cieľom je dopriať vám neobyčajný pocit z nakupovania, z tovaru, aj zo zákazníckeho servisu.

Doprava kuriérom
Rýchla expedícia
Profesionálne balenie