Tvoj účet
Tvoj košík
Celkom 0 položiek
0,00 

Letný námornícky štýl 

Deti, kto chce byť námorníkom?

No jasné, všetci! Leto a pruhy totiž nikdy neomrzia a nevyjdú z módy. A deťom naozaj pristanú. Hodia sa do mesta aj na kúpalisko a dobrodružstvo je tu stále s nami. Mami, dnes nie som pirát, ale kapitán lietadlovej lode, tak to nepopleť!

MAYORAL Chlapčenské Rifľové Kraťasy

Naša a vaša obľúbená značka Boboli ponúka námornícky prúžkovaný štýl nielen v tradičnej modrej, ale aj v ďalších farbách pre deti. Napríklad v červenej doplnenej o obrázky s námornými motívmi. A k tomu nádherné plavky plné farebných rybičiek.

Zaujme aj TUC TUC so svojimi surferskými motívmi ladenými do letných farieb. A LOSAN vás so sebou vezme do hlbín zeleného oceánu. A kto chce skutočnú námornícku klasiku, zvolí vyladený MAYORAL, ktorý sa pre deti hodí aj na spoločenské príležitosti.

Pozrite sa na našu ponuku, až sa vám budú z pruhov a farieb oči pretáčať.

Pre chlapcov:
Námornícky štýl pre chlapcov


Pre dievčatá:
Námornícky štýl pre dievčatá

Mohlo by vás tiež zaujímať

Ako vytvoriť detský kapsulový šatník?

Kapsulový šatník už nie je len záležitosťou dospelých. Čoraz viac preniká aj do detskej módy. Ako si to predstaviť vo verzii pre najmenších?

Čítať viac

Denim style pre malých aj veľkých

Denim pristane každému a deťom obzvlášť!  Vďaka vysokému obsahu bavlny je tento nestarnúci materiál vhodný aj pre najmenších. Džínsovina sa výborne kombinuje a vydrží dlho, predlho. Preto sa denim stal jedným z najobľúbenejších a najčastejšie nosených štýlov naprieč generáciami. Jeho veľkou výhodou je, že sa dá nosiť po celý rok.

Čítať viac

Čím viac retro, tým viac in!

Či už ste vyrastali v šesťdesiatych alebo deväťdesiatych rokoch, je načase oprášiť staré trendy. Ukážte svojim deťom, že štýl vašej mladosti frčí aj dnes, a kúpte im roztomilé retro oblečenie z nášho e-shopu.

Čítať viac

Prečo nakupovať u nás

Istota stabilnej firmy
Neustále sa hýbeme vpred
Prémiové značky

Našim cieľom je dopriať vám neobyčajný pocit z nakupovania, z tovaru, aj zo zákazníckeho servisu.

Doprava kuriérom
Rýchla expedícia
Profesionálne balenie